Solcellerens i Roskilde

Hvorfor bør solceller renses?

En solcellevask hjælper med, at fjerne den uønsket belægning på solcellerne, som opstår af snavs, pollen, støv, sod, fedt mm. Dette kan i slemme tilfælde, nedsætte solcellernes effekt med op til 40%. Selvom dine solceller kun er mindre snavset, anbefaler vi stadig at få dem renset, da alt den solenergi der ikke rammer panelet, er energitab.

Vi tilbyder

Express Multirens ApS tilbyder rens af solceller, året rundt til private, erhverv, boligforeninger mm i Roskilde og omegn. Vi arbejder med det nyeste udstyr på markedet, og kan derfor levere det bedste resultat hver gang. Vi renser solceller med ultra-rent vand, hvilket betyder at vi kan rense solceller yderst miljøvenligt, uden brug af kemikalier og andre rengøringsmidler. Vi sætter service og tillid i højsædet, og vi er ikke tilfredse før at, opgaven er udført til perfektion.

Se alt hvad vi tilbyder her.

Priser

Alle priser er inkl. moms.

 • Solcellerens, de første 10 paneler (15 m2)
  Fra 249 kr.
 • Solcellerens, efter 10 paneler (15 m2)
  Fra 15 kr./panel
 • Abonnementsordning
  Kontakt os

Sådan foregår det

Vi ankommer til adressen med vores udstyr, til aftalt tid. Vi er 100 % selvforsynende, så du behøver ikke engang at være hjemme, imens dine solceller bliver renset. Vi vasker, så vidt at det er muligt, dine solceller fra jorden med vores vandgennemførende teleskopstænger. Det kan i nogle tilfælde være nødvendigt med stige eller lift. Vi sørger selvfølgelig for evt. oprydning efter endt opgave.​

Værd at vide

 • Man må ikke rense sine solpaneler i solskin, når panelerne er meget varme, da dette kan ødelægge glasset, grundet den høje spænding.
 • Vi udfører derfor helst solcellerens i morgen eller aftentimerne.
 • Vi renser uden brug af kemikalier og rengøringsprodukter.
 • Solen producerer hvert år 120.000 terawatt, som den sender mod jorden

Skal vi klare det for dig?

Vi kører på hele Sjælland og står klar til at modtage din henvendelse