Algebehandling i Roskilde

Hvorfor bør taget algebehandles?

​Et algefrit tag ser ikke bare pænt ud, det hjælper også til et bedre indeklima og forlænger tagets holdbarhed. Med en profesionel algebehandling 1-2 gange årligt, sikre du at dit tag holder sig fri for alger og mos. Hos Express Multirens ApS anvender vi udelukkende, det miljøgodkendte algemiddel “Algefri N Proff”, som er et af de to godkendte algemidler på det danske marked.

Vi tilbyder

Express Multirens ApS tilbyder algebehandling af tage, fliser og facader til private, erhverv og boligforeninger i Roskilde og omegn. Vi arbejder med det mest moderne udstyr på markedet, og kan derfor levere det bedste resultat hver gang. Vi bruger udelukkende godkendte rensemidler, der er biologisk nedbrydende, så vi ikke skader miljøet. Vi sætter service og tillid i højsæde, og vi er ikke tilfredse før, at opgaven er udført til perfektion.

Se alt hvad vi tilbyder her.

Priser

Alle priser er inkl. moms.

 • Algebehandling, de første 100 m2
  Fra 499 kr.
 • Algebehandling, efter 100 m2
  Fra 5 kr./m2
 • Abonnementsordning
  Kontakt os

Sådan foregår det

Vi ankommer til adressen med vores udstyr, til aftalt tid. Vi er 100 % selvforsynende, så du behøver ikke engang at være hjemme, imens du får algebehandlet dit tag, fliser eller facade. Vi udfører, så vidt det er muligt, alt arbejdet fra jorden, med vores specielle udstyr. I nogle tilfælde vil der dog være behov for enten stige eller lift. Vi sørger selvfølgelig for evt. rengøring efter endt opgave.

Værd at vide

 • Man kan algebehandle hele året rundt. Det er dog optimalt med en temperatur over 10 grader.
 • Alger kan være årsag til frostsprængninger
 • Algebehandling eliminerer og forebygger ny algevækst.
 • Vi bruger udelukkende godkendte miljøvenlige rensemidler.

Skal vi klare det for dig?

Vi kører på hele Sjælland og står klar til at modtage din henvendelse