Tagrenderens i Roskilde

You are here:

Derfor bør tagrender renses

Med tiden hober det sig op med mos, græs, løvfald og andet skidt i tagrenden. Tagrender bliver udsat for utroligt meget nedbør herhjemme i det danske klima. Det er vigtigt at nedbøren har frit løb, da det ellers kan være årsag til råd, svamp og fugtskader i tag, murværk, vinduer mm. Det kan have store økonomiske konsekvenser, hvis en eller flere af disse skader opstår. Det kan med andre ord, bedre betale sig at vedligeholde sine tagrender, end at udbedre eventuelle følgeskader.

Vi tilbyder

Express Multirens ApS tilbyder rens og vask af tagrender til private, erhverv, boligselskaber mm i Roskilde og omegn. Vi arbejder med det nyeste og mest moderne professionelle udstyr på markedet, og kan derfor levere det bedste resultat hver gang. Vi udfører tagrenderens op til 12 m. højde ved hjælp af en kraftfuld støvsuger med teleskopstang. På teleskopstangen er monteret et kamera, så vi kan garantere at tagrenden bliver støvsuget 100 % rene. Dette vil medføre at, alt nedbøren har frit løb til nedløbsrøret. Vi sætter service og tillid i højsædet og vi er ikke tilfredse, før at opgaven er fuldført til perfektion.

Priser

Pris inkl. Moms
0-3 m. Højde, de første 10 m. Fra 499 kr.
0-3 m. Højde, efter 10 m. Fra 25 kr./m
3-6 m. Højde, de første 10 m. Fra 599 kr.
3-6 m. Højde, efter 10 m. Fra 30 kr./m
6-9 m. Højde, de første 10 m. Fra 699 kr.
6-9 m. Højde, efter 10 m. Fra 35 kr./m
9-12 m. Højde, de første 10 m. Fra 799 kr.
9-12 m. Højde, efter 10 m. Fra 40 kr./m
Oprensning af nedløbsbrønd Fra 99 kr.
Udvendig vask af tagrende Fra 15 kr./m
Abonnementsordning Kontakt for tilbud
Inkl. Billede dokumentation og slutrengøring.
Før
Efter

Sådan foregår det

Vi ankommer på adressen med vores udstyr, til aftalt tid. Du behøver slet ikke at være hjemme, imens dine tagrender bliver renset, da vi er 100 % selvforsynende. Vi arbejder fra jorden i op til 12 m. højde, hvor vi støvsuger dine tagrender og nedløbsrør rene med vores specieldesignet støvsuger. Ved støvsugermundingen er der monteret et kamera, som trådløst sender signalet til en skærm, så operatøren af støvsugeren kan garantere at alt bliver renset op. Vi sørger selvfølgelig for, at rydde op efter os selv. Efter endt opgave, tilsender vi billede dokumentation på udført arbejde.

Værd at vide

– Forsikringsselskaberne dækker som udgangspunkt ikke skader på dit hus, hvis skaden er følge af manglende vedligeholdelse af tagrenden.
– Det anbefales at få rengjort sine tagrender min. 1 gang om året.
– Der falder ca. 100 tons nedbør om året på et alm. Parcelhus.
– Fyldte tagrender kan være årsag til skader på tag, murværk, fundament mm.
– Vedligeholdelse af dine tagrender, kan forlænge husets levetid.

Før
Efter

Skal vi klare det for dig?

Vi kører på hele Sjælland og vi står klar til at modtage din henvendelse