Fliserens i Roskilde

You are here:

Derfor bør fliserne renses

Løbene vedligeholdelse af dine fliser, er med til at forlænge flisernes levetid. Med en professionel fliserens fjernes alt hvad der hedder flisepest, alger, ukrudt og anden lav fra stenens overflade. Desuden tager din have sig bare flottest ud, med fliser der ser ud som nye. Der kan være mange penge at spare ved løbende vedligeholdelse, frem for evt. udskiftning at belægning.

Vi tilbyder

Express Multirens ApS tilbyder rens, algebehandling og imprægnering af fliser til private, erhverv, boligselskaber mm i Roskilde og omegn. Vi arbejder med det nyeste og mest moderne udstyr på markedet, og kan derfor levere det bedste resultat hver gang. Vi udfører rens af terrasser, indkørsler, p-pladser mm. Vi tilbyder både at rense fliserne, give dem algebehandling og ligge imprægnering, for at optimere flisernes levetid. Til sidst tilbyder vi også påvanding af fugesand. Vi sætter service og tillid i højsædet, og vi er ikke tilfredse før at, opgaven er udført til perfektion.

Inkl. Moms
Fliserens, de første 20 m2 Fra 999 kr.
Fliserens, efter 20 m2 Fra 30 kr./m2
Fliserens + algebehandling, de første 20 m2 Fra 1.199 kr.
Fliserens + algebehandling, efter 20 m2 Fra 35 kr./m2
Fliserens + imprægnering, de første 20 m2 Fra 1.399 kr.
Fliserens + imprægnering, efter 20 m2 Fra 50 kr./m2
Fliserens + algebehandling + imprægnering, de første 20 m2 Fra 1.599 kr.
Fliserens + algebehandling + imprægnering, efter 20 m2 Fra 55 kr./m2
Levering + påvanding af fugesand Fra 10 kr./m2
Levering af fugesand Fra 5 kr./m2
Abonnementsordning Kontakt for tilbud
Inkl. Slutrengøring.

Sådan foregår det

Vi ankommer på adressen med vores udstyr, som kræver adgang til vand. Hvis du sørger for, at der er vand tilgængeligt til os, behøver du slet ikke at være hjemme, imens dine fliser bliver renset. Med vores specieludviklet udstyr, sørger vi for at rense dine fliser for ukrudt, alger, flisepest mm., uden at dine fliser bliver udsat for overlast. Idet vi anvender lavtryksudstyr, som vasker fliserne med hedevand, i stedet for at spule dem. Efter endt fliserens anbefaler vi en algebehandling, som sikre at evt. efterladenskaber i fuger og flisernes porer, bliver nedbrudt. Til sidst tilbyder vi påvanding af fugesand, samt imprægnering af fliserne, for at ligge et beskyttende skjold på fliserne.

Værd at vide

– Du kan benytte håndværkerfradrag ved fliserens.
– Vi anvender udelukkende miljøvenlige renseprodukter.
– Vi arbejder med lavt tryk og hedevand, for at skåne flisen.
– Vedligeholdelse af fliser giver længere levetid.

Skal vi klare det for dig?

Vi kører på hele Sjælland og vi står klar til at modtage din henvendelse